Detektiv Lupa (KUD Cerkno, VSU, 2012)

Lupa, podeželski detektiv pravkar doživlja eno največjih kriz v svojem življenju. Zaradi konkurence v poslu ima zmerom manj in manj dela. Zaradi problemov, ki jih ima v službi postaje vse bolj odsoten svoji ženi, ki ga zaradi tega zapusti...

Tombola! (KUD Cerkno, 2009)

KUD Cerkno in KUD Sovodenj

Scenarij, ideja: Sandro Oblak, Domen Uršič
Režija, kamera, montaža: Gašper Uršič
Igrajo: Jernej Jezeršek, Martina Obed, Aleš Podobnik, Lenart Šifrar, Peter Lahajnar, Mitja Kumer, Gregor Koželj, Tjaša Jurman, Vanda Podobnik, Meta Močnik, Nina Magajne, Anuška Šekli.

V vas pride skupina tujcev, ki se odloči organizirati tombolo. Glavna nagrada je zelo privlačna, zato se v zaspani vasici začnejo odvijati nenavadne stvari. Ne manjka ne ljubezni, ne prevar in ne sreče. Tombola prebudi vaščane in iz igre se rodi upor …

Lbiezn maje (KUD Cerkno,2008)

Film o detektivu Lupi, ki je zaradi prevelike konkurence ostal brez dela. Pripravljen je reševati tudi najbolj čudne primere. V njegovem brezdelju ga nekega dne preseneti gospa Ana Marija Tušar Novak, ki sumi, da mož ljubi drugo žensko.

Zgodba o Lamku (KUD Cerkno, 2007

Ste se že kdaj vprašali, kakšna je zgodba o nekom, ki je bil nekoč spoštovan, danes pa zanj nihče več ne ve. To je zgodba o škratu, ki je nekoč posedoval neverjetno moč, danes pa nima ničesar več. Mogoče ga na pravo pot spravi ljubezen.

A da pot ni tako dolga in strašna, se mu pridruži tudi Medved, ki pa nima več poguma …

Bo konec resničen ali le še ena izmed postaj? Kje se skriva prava moč?

O KUDu

KUD Cerkno, ponovno ustanovljen v letu 1997, združuje prek 30 članov. V njegovem delovanju se prepleta več dejavnosti. Vse od gledališča, filma, glasbe, literature in organizacije raznih dogodkov.

Kontakt

KUD Cerkno
Bevkova 9
5282 Cerkno
D. št: 93385501
Matična: 5258669
Tel: 031 713 399
kudcerkno(a)hotmail.com