Kadu?

Predstava nam prikaže vsakdanjik štirih upokojenih Cerkljanov, ki zahajajo na klopco k naši Albinci.

  • najuspešnejša predstava KUD Cerkno
  • preko 120 ponovitev
  • primerna tudi za obletnice, abrahame, rojstne dneve...
  • za posebne dogodke predstavo prilagodimo slavljencu

Kljub temu da se dotika predvsem življenja štirih prisrčnih upokojencev, ki čisto po svoje preživljajo prosti čas, svoja razmišljanja pa ob tej priložnosti zaupajo tudi vam, bo v zgodbi, ki jo pripovedujejo, našel kakšno novo modrost zase prav vsak od nas. Ker v predstavi nastopajo štirje ’stari’ mački cerkljanskega gledališča, lahko z gotovostjo trdimo, da bo vsakemu gledalcu ponudila slabo uro zdravega smeha in vas zagotovo spravila v dobro voljo.

Kaj potrebujemo: Predstavo lahko izvedemo v preprosti dvorani, večji prostorni sobi ali klubski sobi brez posebne odrske osvetlitve. Pravzaprav rabimo samo luč, prostor ter klopco ali 4 stole.

Za ceno in razpoložljivost nas kontaktirajte na:
Tel: 051 203 032
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

O KUDu

KUD Cerkno, ponovno ustanovljen v letu 1997, združuje prek 30 članov. V njegovem delovanju se prepleta več dejavnosti. Vse od gledališča, filma, glasbe, literature in organizacije raznih dogodkov.

Kontakt

KUD Cerkno
Bevkova 9
5282 Cerkno
D. št: 93385501
Matična: 5258669
Tel: 031 713 399
kudcerkno(a)hotmail.com