KUD Cerkno sodeluje v projektu Radi delamo dobro

Mercator izvaja vseslovenski donacijski projekt Radi delamo dobro. V njem bodo donacijo v skupni vrednosti 100.000 EUR, ob pomoči svojih kupcev, razdelili med sto zmagovalnih lokalnih društev. Projekt bo potekal v mesecu aprilu v izbranih stotih lokalnih Mercatorjevih trgovinah po vsej Sloveniji. S to aktivnostjo želi Mercator kot najboljši sosed izboljšati kakovost življenja v manjših krajih po celi Sloveniji ter tako vračati dobro v okolje.

V času od 1. aprila do 30. aprila 2014 bodo Mercatorjevi kupci v stotih izbranih Mercatorjevih trgovinah po vsej Sloveniji s svojimi glasovi odločili, katero izmed predlaganih lokalnih društev bo prejemnik Mercatorjeve donacije. V teh trgovinah bodo kupci do konca aprila ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton, s katerim bodo lahko oddali svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije. Žetone bodo oddajali v posebne glasovalne skrinjice, ki bodo nameščene v teh izbranih Mercatorjevih prodajalnah. Ob zaključku glasovanja bo društvo, ki bo prejelo največ glasov kupcev, prejelo Mercatorjevo donacijo, sredstva pa bo namenilo za izvedbo konkretnega projekta, s katerim se potegujejo za donacijo.

Predstavitev Mercatorjevih trgovin in društev, ki so vključena v projekt Radi delamo dobro, je na spletni strani http://radidelamodobro.mercator.si

http://www.mercator.si/si/naj-sosed/radi-delamo-dobro/projekti-v-vasi-sosescini/336168/detail.html#project-thumbs

O KUDu

KUD Cerkno, ponovno ustanovljen v letu 1997, združuje prek 30 članov. V njegovem delovanju se prepleta več dejavnosti. Vse od gledališča, filma, glasbe, literature in organizacije raznih dogodkov.

Kontakt

KUD Cerkno
Bevkova 9
5282 Cerkno
D. št: 93385501
Matična: 5258669
Tel: 031 713 399
kudcerkno(a)hotmail.com